Emre Aşık'ın bilinmeyenleri!

Bugünün en çok konuşulan magazin olayı, Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan çocuklarını polis zoruyla almasıydı... İşte, sizin için Emre Aşık hakkında tüm bilinmeyenleri araştırdık...

Emre Aşık kimdir?

Emre Aşık, 13 Aralık 1973 Bursa doğumlu eski Türk milli futbolcudur. Sönmez Filamentspor altyapısından yetişmiş bir futbolcudur. Savunma hattında stoper mevkiinde görev almıştır.

Balıkesirspor'dan 1993'de Fenerbahçe'ye transfer olarak futbol hayatında büyük bir sıçrayışa imza atmış başarılı futbolcu, daha sonra İstanbulspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Ankaraspor'da görev aldıktan sonra 1 Temmuz 2010'da Galatasaray formasıyla sahalara veda etmiştir.

Başarılı eski futbolcu, 2012'de Yağmur Aşık ile dünya evine girmiştir.

Üç çocukları vardır. Geçtiğimiz günlerde boşanma davasıyla gündeme gelen çift bu karardan vazgeçse de konu yeniden gündeme gelmiş ve Emre Aşık'ın açtığı boşanma davası çekişmeli olarak sürmektedir.

Emre Aşık, karısı çocuklarına şiddet uyguladığı ve annelik yükümlülüklerini yerine getirmediği iddiasıyla mahkemeye başvurarak dün itibarı ile çocuklarının velayetini üzerine almıştır.

Çocukların polis ve icra marifetiyle annenin evinden alınışı sırasında çekilen görüntüler Türkiye'nin gündeminde bir numaralı konu haline gelmiştir.

YORUM YAP
YORUMLAR