EMEL SAYIN 40 YIL ÖNCEKİ BÜYÜK AŞKI TARIK AKAN İÇİN SAHNEDE BÖYLE GÖZ YAŞI DÖKTÜ!

O, GENÇLİĞİNDE TÜRKİYE'NİN EN YAKIŞIKLI BİR KAÇ ERKEĞİNDEN BİRİYDİ. VE O YILLARDA TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL BİR KAÇ KADININDAN BİRİ OLARAK GÖSTERİLEN EMEL SAYIN İLE ÇOK GİZLİ SAKLI BÜYÜK BİR AŞK YAŞAMIŞLARDI...

EMEL SAYIN SAHNEDE BÖYLE GÖZ YAŞI DÖKTÜ!

 

Expo 2016 Antalya’daki Emel Sayın konserinde duygu dolu anlar yaşandı. Sayın, 66 yaşında vefat eden eski aşkı Tarık Akan hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu...

 

TÜRK SİNEMASI'NIN BEBEK YÜZLÜ AKTÖRÜ TARIK AKAN AZ ÖNCE HAYATA VEDA ETTİ, TIKLAYIN

 

Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Emel Sayın önceki akşam Antalya Expo 2016 konser etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. 8 bin kişinin izlediği konserde sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

 

KADİR İNANIR'DAN TÜRKAN ŞORAY'A, HAYATINI KAYBEDEN TARIK AKAN İÇİN KİM NE SÖYLEDİ, TIKLAYIN

 

ESKİ ÜNLÜ SEVGİLİDEN TARIK AKAN'A SON DERECE DUYGUSAL VEDA, TIKLAYIN

 

Üzerinde çiçekler bulunan kıyafeti ile de dikkat çeken ünlü sanatçı konserin ortasında, hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane ismi ve eski aşkı Tarık Akan ile ilgili konuşma yaptı.

 

GÜLE GÜLE SEVGİLİ...

 

Emel Sayın "Siz istediğiniz sürece ben hep sahnede olacağım. Siz benim ailemsiniz. Sevinçlerimi, hüzünlerimi hep sizlerle paylaştım. Rabbim öyle büyük ki, bu çok üzüntülü olduğum gecede acımı sizlerle paylaşmamı sağladı. Sevgili Tarık Akan ile üç filmde başrolleri paylaşmıştık. Bu filmlere isimlerini veren üç şarkı var. Feryat, Yalancı Yarim ve Mavi Boncuk. Dilerseniz şimdi bu üç şarkıyı birlikte okuyarak Tarık Akan'ı hep birlikte analım. Ruhu şad olsun" dedi.

 

TARIK AKAN'IN OĞLU BARIŞ ZEKİ ÜREGÜL AÇIKLAMA YAPTI: CENAZE KAYIP DEMESİ ÇOK GARİP!​

 

Emel Sayın sözlerini tamamlamadan önce gözyaşlarına boğuldu. Emel Sayın dün Twitter'a dört yıl aşk yaşadıkları Tarık Akan'la eski bir fotoğraflarını koyup "Güle güle güle sevgili... TARIK" yazmıştı.

 

'YAKIŞIKLILIĞI KISKANILIRDI'

 

Ünlü popçu Demet Akalın, Akan'ın vefatı için "Herkesin çocukluğunda kahramanı vardır. Benimki de Tarık Akan'dı. Kendisini bizzat tanımıyorum ama sevenlerindendim" diye konuştu.

 

İŞTE, TARIK AKAN'IN GERÇEK ÖLÜM SEBEBİ, TIKLAYIN

 

Şarkıcı Sinan Akçıl ise EXPO 2016'da çıktığı sahnede Akan'ı "Kıskanılır yakışıklılığı ve efendiliği ile gönlümüzde sımsıcak bir yer etmiş gerçek bir sanatçıydı. Ruhu şad olsun" diye andı.

 

DÜN VEFAT EDEN TARIK AKAN'IN SOR RÖPORTAJI: FACİA BİR MUTSUZLUK YAŞIYORUM, TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR