Ebru Gündeş Harbiye konserinde hangi sanatçıya nasihat verdi?

Ebru Gündeş Harbiye'de 5 gün boyunca konser verdi. Bu konserlere aylar önceden çalışmaya başlayan ve ekibiyle yakından ilgilenen Gündeş, sevenlerine müzik ziyafeti verdi.

Ebru Gündeş Harbiye konserlerinin 5. gününde konsere gelemeyenlere selam göndermeyide ihmal etmedi Gelen herkese de çok teşekkürlerini iletti... Gündeş'i 5 günde tam 28.128 kişi izledi...

Gündeş, en sevilen şarkılarını sahnede güçlü sesiyle seslendirdi... Sevenleri konser boyunca Gündeş'e eşlik etti.  Yüzlerce kişi bu anları cep telefonu ile kaydetti. Ebru Gündeş sevenlerini uyararak, anının tadını çıkarmalarını, çok fazla görüntü almamalarını mimikleriyle belli etti.

Ebru Gündeş'i en ön sıradan izleyen eski vokalistleri Sıla ve Derya Uluğ hayranlıkla izledi... Gündeş, eski vokalistlerini konser anında şu şekilde övdü: "Benim için bir Derya Uluğ, bir de Sıla... İkisi de çok güçlü sesler. Konserlerine gitmenizi tavsiye ediyorum, gerçekten çok başarılılar."

Son zamanlarda konserinin iptal olması sebebiyle zor günler yaşayan Derya Uluğ'a kulisinde nasihat verdiği iddia edildi. Gündeş, Uluğ'a 'Sen çizgini bozma, böyle devam et. ' şeklinde nasihat verdiği öne sürüldü.

(Yazın gel konuşalım)

 

YORUM YAP
YORUMLAR