Doğru yerde doğru aksesuar nasıl takılır?

Öncelikle gideceğiniz yere uygun bir kıyafet seçimiyle başlayalım. Ciddi bir yerse takım elbise, bu etekli de olur pantolonlu da..

Bundan hoşlanmıyorsanız, balıkçı bir kazak veya spor bir gömlek/bluz üzerine spor bir ceket de tamamlayacaktır sizi.

Arkadaşlarınızla eğlenecek, alışveriş yapacak veya yemek yiyecekseniz zaten içinizden geldiği gibi rahat bir şeyler giyin. Sevgili veya eşle buluşma varsa romantik olun. Kırmızı tonlarını mutlaka bir yerinizde barındırın. Ruj olabilir, oje olabilir, fularınız olabilir.. Aksesuarınız sizi baştan aşağı değiştirebilen bir parçanız. Doğru aksesuar seçimi ile harikalar yaratabilir, karşınızdaki kişiyi etkileyebilirsiniz. Kıyafetinizi tamamlayacak aksesuarlar genel görünümünüzü bütünüyle etkiler. Bir renk, bir hareket katar.

En basit ve klasik bir giysiyi bile canlandırabilen bir aksesuar ile muhteşem görünmek sizin elinizde. Sadece doğru kıyafete doğru aksesuarı seçmeniz gerek. Kış mevsiminde özellikle deri eldivenler ve şık desenli şallar, yaz mevsiminde kaliteli ve trendy bir gözlük veya hoş duracak metal bileziklerle görünümüzü tamamlarsınız ve ortamın en şık kadını siz olursunuz. Dikkat edeceğiniz konu ise aksesuar seçiminde vücut tipinizi, size yakışanı ve sevebileceğiniz parçaları kullanmanızdır. Geniş bir beliniz varsa kemer kullanmamalısınız. Dökümlü bir bluzu dar formdaki bir kotun üzerine bırakabilirsiniz.

Çok ince iseniz de, daha karışık desen ve modeller tercih edilebilir. Başkalarının seçimlerini moda diye kullanmayın. Kendi modanızı size yakışan şeylerle kendiniz yaratın. Kaldı ki, her yaştan kadınlar giyimine özen göstermeyi çok sever ve görünümünü aksesuarlarla tamamlayarak harika görünmeyi başarır. Özellikle genç kadınların canlı ve dinamik renk ve desenleri seçmesi gereklidir. Gelelim benim tavsiyelerime.. Siyah düz bir elbise giyecekseniz altın veya gümüş metalik takılar kullanabilirsiniz.

Daha renkli olmak isterseniz şık bir zümrüt küpe ya da kolye kullanın. Düz desensiz ve modelsiz bir kıyafet giydiyseniz daha hareketli şeyler takın. Ama kendinden hareketli bir elbisede aksesuara ihtiyacınız olmayacaktır. Veya göze batmayan minik bir küpe tercih edilebilir. Makyajınız ise hangi kıyafeti giyerseniz giyin önemli bir aksesuarınızdır ve abartısız olmalıdır. Yaz aylarında daha pastel tonları tercih etmeye çalışın.

Pembeler, lilalar, gök mavisi, kayısı rengi gibi.. Kışın ve geceleri ise siyah, kırmızı, bordo, kemik, lacivert, zümrüt yeşili gibi tonlar size yakışacaktır. Ten ve saç renginize de kıyafet ve aksesuarlarınız uyumlu olmalıdır. İri olan hiçbir aksesuarı minyon yüzlü kadınlar kullanmamalı. Boynunuz ve boyunuz kısaysa gösterişli takılardan uzak durun. Elbiselerde saat kullanmamayı tercih edin veya abiye bir saat kullanın. İri bir yapınız varsa bununla orantılı olarak büyük takıl ve aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Giyiminiz genel olarak vintage tarzdaysa, altın eskitmeli metal takılar size göredir. Dinamik bir tarzınız varsa buna uyan genç görünümlü hareketli aksesuarlar uygun olacaktır. Kısacası, günün moduna, sizin zevkinize ve size yakışana göre doğru kıyafeti seçmek kadar doğru aksesuarlarla da görünümünüzü tamamlamanız sizi günün yıldızı yapar..

YORUM YAP
YORUMLAR