Demet Akalın isyan etti

Şimdiii size ne diyim ben! Gelen avukat gelen icra müdürüü hakkınızda suc duyusuda yapıcam! Şu evimin sökemediğiniz kopardığınız hortumlar bu yağmurda evi su bastırdı!!

Kurutma makınalarını da almışınız cocugumun eşyaları perişan!!yaaa ben size ogün kendi elllerimle çay servisi yaptım müdüre güvendim çekdim çıktım evden kızımla!! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım??

Soruyorum ne yaptım!!????borclu beyefendiye doğum yapan cocuguna kızımın altınlarından götrmiştü koştura koştura babası! Ben size ricam etttim Hiranın ilk okul günü giirneyin  odasna dedim tv klima ne varsa alıcaz dediniz!

Sizin derdiniz ben değilim borclunuzda ben değilim! O formalite boşandı diyenlerin hepsini yüce rabbbime havale ediyorum!!!nerde cocuk nerde aıle mahkemesi!! Nerde benim hakkım! .

Bilal Özcan'ın yorumu:

Demet Akalın yerden göğe kadar haklı. Herkes işini doğru dürüst yapmalı.
Sen icra memuru, sen alacaklı tarafın avukatı, o eve icraya giderken, kurutma makinesini, bulaşık makinesini, çamaşır makinesini almaya kararlı gidiyorsunuz. O halde yanınızda bir tesisatçı neden götürmüyorsunuz?

Götürdünüz de o işini böyle kopararak, kırarak yapıyorsa buna niçin göz yumuyorsunuz. İcra memuru devletin memuru; Demet devlete güvenmeyip de ne yapacaktı? Kırarak, dökerek icra mı olur?

Bu olayın, bir dişçinin hastasının dişini çekerken çenesini kırmasından farkı yok. Ben de Demet'i yerinde olsam, evdeki zararı, sebep olanlardan hukuk yoluyla talep ederdim. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR