Demet Akalın: Berkay küfür kıyamet beni aradı

Demet Akalın aradı ve her şeyi Bilal Özcan'a anlattı. Berkay, ile Demet akalın arasındaki rolex saat polemiği ilginç bir boyuta taşındı. Ayrıntılar yazıda...

-Bilal Özcan yazıyor-

(Lütfen emeğe saygılı olun; yazıyı alıntılayacak olan Televizyon programları, web siteleri, instagram sayfaları ve gazetelerin kaynak göstermesi rica olunur)

Demet Akalın’ın Berkay Şahin’in karısı Özlem Ada Şahin’e hediye ettiği Rolex kol saatinin yarattığı polemik bugün yeni bir boyuta taşındı.

Berkay dün gece mikrofonlara yaptığı açıklamada özetle, “Demet’in hediyenin arkasından koşturması yanlış. Hediye sahibi ne yapmak istiyorsa onu yapabilir. Demet bu bir küser bir barışır, daha evvel de böyle olmuştu.” demişti…

Berkay’ın açıklamasının instagram sayfam @bilalozcanofficial ‘de ve bu web sitemde yayınladım. O açıklamanın yayınlanmasının ardından Demet Akalın aradı ve ilginç bir açıklama yaptı.

Berkay Şahin’den Demet Akalın'a: Hediyenin arkasından koşmak yanlış! TIKLAYIN

Demet Akalın, olayların perde arkasını bana anlattı. Akalın konuyla ilgili şunları söyledi:

“Artık bu mevzu uzadı, ben neden hediyenin peşinde koşayım. Rolex mağazasına gitmiş, kendi küfür kıyamet bana açtı, bak artık deliriyorum ha. Kendisi küfür kıyamet beni aradı. “Saatçi kız bana parayı vermiyor” dedi… Ben kıza yalvardım artık. Kız ağlıyordu yalvardım kıza “Ver parayı” diye. Ben niye peşinde koşayım ya.  Bana ne? Herkesin kendi şeyi, bana ne? Aaa delirmiş insanlar. Ben kendim görgüsüz olabilirim bunu lütfen yazar mısın. ama başkasının parasıyla görgüsüzlük yapana ilk kez burada şahit oluyorum yani. Aaa delirtti Pazar Pazar beni ya!

Ben hediyenin peşinden niye koşayım ne ayıp, Sabredip iki ay sonra bana duyurmadan gidip değiştirseydi.

Bir de ne demek o ya ‘Demet bu her zaman yapıyor”? Ben onun yüzünden Caner Erkin ve karısına rezil oldum iki sene önce doğum günümde. Caner’in üstüne atlamaya kalktı iki sene önce doğum günümde. ‘H…’a bak ya. Hem saat aldık anasını yandığımın dünya para verip birde şey çıktık ya üstüne terbiyesiz olduk, görgüsüz olduk, rezil olduk. Olduk da olduk anasını yandığımın nasıl bir şey anlamadım yani.”

-Bilal Özcan -

YORUM YAP
YORUMLAR