Dadı dizisinin küçük Duygu'su Gökçe Bilgebay şimdi ne yapıyor?

Haldun Dormen, Kenan Işık, Gülben Ergen ve Seray Sever’i kadrosunda buluşturan "Dadı" dizisi hala en çok konuşulan yapımlar arasında.

Haldun Dormen, Kenan Işık, Gülben Ergen ve Seray Sever'li kadrosuyla bir döneme damga vuran "Dadı" dizisinde evin en küçüğü Duygu'ya hayat veren Gökçe Bilgebay büyüyüp genç kız oldu.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Dadı'nın Duygu'su Gökçe Bilgebay büyüyüp genç kız oldu

 

İlk bölümü 2001 yılında yayınlanan Dadı dizisi, kadrosunda Kenan Işık, Gülben Ergen, Haldun Dormen ve Sinem Kobal gibi birçok ünlü oyuncuyu ağırlıyordu.

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen, hala eğlenceli ve sıcak sahneleriyle akıllardan silinmeyen dizinin çocuk oyuncuları, kendilerine farklı yollar çizdi.

Kardeşlerin en büyüğü olan Kobal, oyunculuktan hiç vazgeçmedi ve en son meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girdi.

Ortanca kardeşi canlandıran Yaşar Abrayava, Sakarya Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra IBM'e bağlı Türk Telekom AR-GE merkezinde sistem sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Evin en küçük bireyi Duygu'ya hayat veren Gökçe Bilgebay'ın ekran macerası ise henüz 6 aylıkken, çeşitli reklamlarda oynayarak başladı.

 

'Beşi bir Yerde', 'Demir Leblebi', 'Kuzgun' dizilerinde rol alan gökçe 9 yaşında geldiğinde 'Dadı'nın kadrosuna dahil olmuş. En büyük yükselişi de bu dizi sayesinde yaşamış...

 

Gökçe söylediğine göre 61 bölüm boyunca birlikte kamera karşısına geçtiği ekipten sadece Yaşar Abrava ile görüşüyor.

 

Dadı dizisinden sonra ekranlarda çok fazla gözükmeyen Gökçe, birçok teklifi geri çevirmiş. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya'nın oynadığı "Adını Feriha Koydum" dizisi seçmelerine katılmasına rağmen eğitimine daha fazla önem verdiği için gerçekleşmedi.

 

Gökçe, Yeditepe Üniversitesi'nden mezun oldu.

 

18 yaşına geldiğinde ise 17 yıldır görüşmediği babasının soyadı olan Uzuner'den vazgeçip, annesinin soyadı Bilgebay'ı aldı.

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR