Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'la ilgili şoke eden iddia: 'Takılarımı satıp kumar oynadı'

Chloe Loughnan eski eşi Serdar Ortaç hakkında konuştu.

Chloe Loughnan, "Biz 4 sene önce boşandık ve ben bu zamana kadar konuşmak istemedim. Yanlış haberler biter diye sustum ama ben de bir insanım. Evliyken benimle güzel konuşurken boşanınca kötü konuşmaya başladı.

Biz tek bir avukatla anlaşmalı olarak boşandık. 8 senemi verdim ve hiçbir şey istemedim. Benim ırkımda boşanmak olmadığını çok sabrettim ve terapi aldım. Hiçbir zaman boşanmayı düşünmedim, ailem de bunu kabul etmez. Her gün ağlıyordum ama dışarıya yansıtmadım" dedi.

Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığı yüzünden, kendisine aldığı takıları dahi sattığını iddia eden model, "Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Oynamaması için her şeyi yaptım. Evlenmeden önce kumar oynamamasını söylemiştim. Bu yüzden riske girmemek için çocuk yapmadım. Kendimi evimde rahat hissetmedim ve güvenmedim. Serdar benim takılarımı satarak kumar oynuyordu. Bütün evlilikte kavgalar olur ama bizim kavgalarımız normal değildi. Evliliğin ilk günlerinde tartıştığımız ona cevap verirdim ama zamanla beni bastırdığı için cevap vermiyordum. Dışarıda bile tartıştığımız etrafımızdaki insanlar bize bakıyordu" ifadelerini kullandı.

"'BAK NE HALE GELDİN, YÜZÜN ÇİRKİNLEŞTİ' DEDİ

Choe Loughnan, sözlerine şöyle devam etti: 

"Sabrım kalmadı ve çocuk yapmak istediğim için mecburen boşandım. Ben kimsenin evine haciz göndermedim. Eski kocamdan para alamıyorum. Ayrıldıktan sonra kıyafetlerimi bile alamadım. Ne ev ne araba istedim. Sadece topladığım eşyalarımı göndermesini istedim ama onu bile yapmayarak başkalarına vermiş. Sırf ben geri dönmedim diye. Miami'de çok kötü bir kaza geçirdim ve yalnız kaldım. Ben onun hastalığında hep yanındaydım, istediği her şeyi yaptım. Evlilik böyle olamaz. Boşanmayı da kaza sonrası hastanede kalırken verdim. Geçirdiğim kazada belim dahil birçok yeri kırıldı, yüzümün bir tarafı neredeyse yok. Serdar'ı görüntülü aradığımda bana 'eskisi kadar güzel olamayacaksın. Sana iyi oldu, beni burada yalnız bıraktın' diyordu. Boşanmak isteyince de, 'ben de seni istemiyorum. Bak ne hale geldin, yüzün çirkinleşti' dedi."

YORUM YAP
YORUMLAR