Cansu Dere'den Dudak Uçuklatan İstek!

Cansu Dere bölüm başına istediği fiyatla herkesin tepkisini çekti.

Cansu Dere, bir televizyon kanalından gelen dizi teklifi üzerine bölüm başına 400 bin lira talep etti.

Dere'nin bu kadar fazla miktarda ücret talep etmesi, herkesi şaşırttı. Güzel oyuncu eleştiri yağmuruna tutuldu.

Haberimizin detayı için videomuzu izleyebilirsiniz. (İkinci Sayfa)

Cansu Dere Kimdir?

14 Ekim 1980 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Cansu Dere, terazi burcu. Ülkemizin en başarılı mankenlerinden biri olan, Paris’te ünlü marka ve fotoğrafçılar ile çalışmayı başaran ünlü oyuncu, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızıdır.

 Bugüne kadar hem mankenlik hem de oyunculuk adına önemli işler başaran Cansu Dere, televizyonda sunuculuk ve editörlük de yapmıştır. Önce Kanal D’de yayımlanan Çocuk ve Müzik programını, ardından Türkiye’nin Yıldızları, Life Style Moda ve N Moda programlarını sunmuştur.

Oyunculuğa adım atışı ise 2004 yılında yayımlanan Metro Palas dizisiyle oldu. Hemen arkasından Alacakaranlık dizisi, Güz Yangını gibi diziler ve ilk önemli çıkışını yakaladığı Sıla dizileri gelmiştir.

Bu dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrolleri paylaşan güzel oyuncunun dizide taktığı toka, ülkenin her yerinde Sıla tokası ile satılmaya başlamış ve ünlü oyuncu da popülerliğini giderek arttırmıştır. Akıllarda en çok yer eden bir rolü de Kenan İmirzalıoğluü, Tuncel Kurtiz, Barış Falay gibi isimlerle birlikte 2009 yılında rol aldığı Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakteri olmuştur.

Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol almış ancak sonrasında herhangi bir televizyon projesine sıcak bakmayıp, yurtdışı seyahatine çıkmıştır.

Yeni başlayacak dizi sezonunda yeniden ekranda göreceğimiz ünlü oyuncu, televizyonun yanı sıra sinemada da başarılı işler yaptı. Özellikle Son Osmanlı Yandım Ali filmi, bir milyondan fazla izleyici toplamıştır. Ardından Yahşi Batı, El Yazısı ve Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm gibi filmlerde de rol almıştır.

Cansu Dere Nereli: Ankara
Cansu Dere Boyu: 176 cm
Cansu Dere Yaşı: 35

cansu dere ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAP
YORUMLAR