CANER ERKİN-ŞÜKRAN OVALI EVLENİYOR

5,5 AY ÖNCE, SADECE 5 DAKİKA SÜREN BİR CELSEYLE 6 YILLIK EŞİ ASENA ERKİN'DEN BOŞANAN İNTERLİ FUTBOLCU CANER ERKİN, DİZİ OYUNCUSU ŞÜKRAN OVALI'YLA EVLENİYOR. PEKİ CANER ERKİN, EVLİLİK TEKLİFİNİ NEREDE VE NASIL YAPTI?

 

Caner Erkin sevgilisi Şükran Ovalı'ya Boğaz'da evlilik teklif etti

Milli futbolcu Caner Erkin, kiraladığı tekneyle Boğaz’a açılıp oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’ya evlilik teklif etti. ‘Evet’ yanıtı aldı.

Caner Erkin - Şükran Ovalı ilişkisi nikah masasına gidiyor. 6 yıllık karısı Asena Erkin’den, hayatlarının çekilmez hale geldiğini belirterek, geçtiğimiz 29 Ocak’ta 5 dakikalık bir celseyle boşanan milli futbolcu yeni bir evlilik için hazırlıklara başladı.

 

Futbol kariyerini İtalya'da sürdüren Caner Erkin, geçtiğimiz hafta sevgilisi Şükran Ovalı'yı, kiraladığı özel tekneyle Boğaz'da romantik bir tura çıkardı.

 

'O NEDENİ BİLİYOR'

 

O Tur sırasında Caner Erkin sevgilisine üç karatlık tektaş yüzükle evlilik teklif etti. Ovalı, "Evet" yanıtını verdi. Caner, bu olay üzerine sevincini Instagram'da şu sözlerle paylaştı: "Çok mutluyum şu anda. O neden olduğunu biliyor."  (Günaydın)

YORUM YAP
YORUMLAR