Can Yaman Instagram'da sürpriz yaptı: 'Sonunda açıkladı...'

Rol aldığı projelerin ardından ünü Türkiye sınırını aşan yakışıklı oyuncu Can Yaman sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay, İnadına Aşk ve Hangimiz Sevmedik gibi projelerde rol almasının ardından adını yurt dışında da duyurdu. İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can Yaman, yer aldığı projeler ile ününe ün kattı.

Şimdilerde yine İtalya'da yayınlanacak olan Viola dizisi için objektif karşısına geçen Yaman, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından tüm sevenlerinin yüreklerini ısıtan önemli bir açıklamada bulundu.

Can Yaman şu sıralar "Çocuklar Derneği" ile "Roman Umberto I Hastanesi" için bağış toplamakla meşgul. Hayranlarının kalplerini çarptıran Yaman, Break the Wall Tour'un son etkinliklerinin ardından projesindeki gelişmeleri anlattı.

Yakışıklı oyuncu, "Umberto I Polikliniği Nöropsikiyatri bölümünde nihayet çalışmaya başladığımızı duyurabiliriz. Yoğun aylar geçirdik. Proje, birçok alanda (hem teknik hem de tıbbi açıdan) çok sayıda profesyoneli içeriyordu. Bölümün projesinin küçük, büyük kahramanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gereken ihtiyaçları tam olarak karşılaması için çalışan birçok kişi var. Çocuk ve gençlerin hastane ortamına hapsolmadan, doktor ve hemşirelerin desteğiyle mücadelelerini kazanabilecekleri, yollarının yeni bir ışıkla aydınlatılacağı, sıcak, misafirperver ve ileri teknolojiye sahip yeni bir bölüm, 'Ona ilettiğimiz sevgi ve elimizi uzatma arzusunun' yarattığı şey." ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP
YORUMLAR