Can Yaman’ın sette kavga ettiği Selen Soyder'i tanıyalım

Can Yaman bugün Hürriyet'te yayınlanan röportajında Demet Özdemir'le uyumundan söz ederken ilginç bir şekilde eski partnerlerinden Selen Soyder'i eleştirdi. Peki kimdir Selen Soyder?

Bilal Özcan yazdı: Can Yaman istedi, başımıza LİBİDO yağacak. TIKLAYIN

YouTube kanalıma abone olursanız hem ünlülerle yaptığım yorumları izler hem de gündemdeki magazin konuları hakkında yaptığım yorumları ilk siz dinlersiniz...

Can Yaman, Cengiz Semercioğlu ile yaptığı röportajda 2016’da aynı dizide rol aldıkları Selen Soyder’in snob olduğunu ve libidosunun düşük olduğunu iddia etti:

Peki Can Yaman’ın ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisindeki baş rol arkadaşı Selen Soyder kimdir?

Bilal Özcan: Can Yaman insanları kandırıyor mu açıklıyorum! TIKLAYIN

2007'de Türkiye Güzeli seçildi

Kamera karşısına ilk kez ‘Yer Gök Aşk’ isimli dizi ile geçen Selen Soyder, 26 Aralık 1986’da İzmir’de Konak semtinde dünyaya geldi. 

Tam adı Mükerrem Selen Soyder'dir. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir Selma Yiğitalp Lisesinde okudu. 2006 yılında "Miss Model Of Turkey" yarışmasında ikinci güzeli seçildi ve "Miss Bikini Of The Universe" yarışmasında Çin Halk Cumhuriyetî'nde Türkiye'yi temsil etti. O yarışmada ilk 5'e giren Soyder, Türkiye'ye "En iyi milli kostüm ödülü"nü de getirdi.

2007 yılında "Miss Turkey" güzellik yarışmasına katıldı Türkiye güzeli seçildi. Türkiye'yi; Çin'in Sanya adasında yapılan "Miss World 2007" yarışmasında temsil etti. Çin'den döner dönmez Vakko'nun modelliğini yaptı. Daha sonra da İngilizcesini ilerletmek için dil eğitimi maksadıyla Kanada'ya gitti ve 2009 yılında döndü.

Geldikten sonra spikerlik kursuna yazıldı ve Star TV'de staj yaptı.

Selin Soyder 2007 yılında Türkiye güzeli seçildikten sonra oyunculuğu seçti...

Başak Dizer’in eski eşiyle evlendi

2010 yılında FOX TV'de yayınlanan "Yer Gök Aşk" dizisinde ilk bölümlerinde başrolde oynayan Birce Akalay ve Murat Ünalmış ile birlikte rol aldı. 

Selen Soyder Can Yaman'la 'Hangimiz Sevmedik' isimli dizide birlikte rol aldı. Ancak iki oyuncu sette tartıştı. Benzeri her sette görülebilen o tartışma nedense büyüdü ve bardaklar havada uçuştu. Tartışma kavgaya dönüşünce iki oyuncu küstü ve bir kaç gün sonra Soyder diziyi bırakıp, Can Yaman'ı mahkemeye verdi. Geçtiğimiz Mart ayında dava sonuçlandı ve mahkeme Can Yaman'ı para cezasına mahkum etti...

Dizinin 2. sezonlarına yakın başrol oyuncusu Selen Soyder aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan ‘Lale Devri’ne Türk dizi tarihinde ilk olarak ‘Yer Gök Aşk'taki karakter ismiyle transfer oldu.

‘Lale Devri’nde Tolgahan Sayışman, Hatice Aslan, Korel Cezayirli, Gül Onat, Kenan Bal ile birlikte başrol oynadı.

Selen Soyder, 2011 yılında ‘Yer Gök Aşk’ dizisinin yönetmenlerinden olan Ulaş İnaç'la evlilik yolunda adım attı. Ancak 2012 yılının başında ayrıldıklarını duyurdu.

Selen Soyder, 2012 yılında model ve oyuncu Tolgahan Sayışman ile sevgili oldu.

YouTube kanalıma abone olursanız hem ünlülerle yaptığım yorumları izler hem de gündemdeki magazin konuları hakkında yaptığım yorumları ilk siz dinlersiniz...

2015 yılında, Başak Dizer’in boşandığı kocası Oren Fransez ile evlendi.

Fırsat buldukça pilates ve yoga yapan Selen Soyder, çocukluğundan bu yana kırmızı et yemediğini söylüyor.

2014 yılında "Kod Adı Reaksiyon" adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

Oynadığı Diziler :

2016 – Hangimiz Sevmedik (Itır Yeşil) (TV Dizisi)

2015 - Cahide Devekuşu'nun Açık Evliliği (Kısa Film)

2014 - Kod Adı Reaksiyon (Dr. Zeynep) (TV Dizisi)

2011 – 2013 - Lale Devri (TV Dizisi)

2010 - 2012 - Yer Gök Aşk (TV Dizisi)

YORUM YAP
YORUMLAR