Can Yaman ile anılan Aslışah Alkoçlar 'AŞK'ın tanımını yaptı!

Can Yaman ile aralarında ilişki olduğu iddia edilen Aslışah Alkoçlar Alem dergisine verdiği röportajda çok ilginç açıklamalar yaptı...

Son zamanlarda ismi Can Yaman'la aşk dedikodusuna karışan Aslışah Alkoçlar ile ALEM Dergisi röportaj yaptı.

Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar ile otelci damadı Ender Alkoçlar'ın küçük kızları olan Aslışah Alkoçlar bir süredir oyuncu Can yaman ile anılıyor.

Lucca'da birlikte görüntülenen, bir başka mekandan da Can Yaman ile peşpeşe çıkarken kameralara yakalanan Alkoçlar daha önce başka ünlü erkeklerle de arkadaşlık yapmıştı.

"Aşk yok" dedi ama tanımını yaptı!

Genç kadın, Alem Dergisi'ne verdiği röportajda hakkındaki son aşk iddiasını ise kabul etmedi.

Hakkında aşk ile ilgili çıkan haberlerin çoğu doğru olmadığını söyleyen Aslışah Alkoçlar, 'Aşk'ın tanımını ise şöyle yaptı:

"Aşk, yanında kendin olabildiğin, karşılıklı birbirinizin iyi yanlarını ortaya çıkarabildiğiniz güzel bir his. Şu an erkek arkadaşım yok."

Bilal Özcan yazdı: Can Yaman yeni bir aşka mı yelken açtı?​ TIKLAYIN

Alkoçlar bugünlerde,  iki tutkusu olan spor ve yemeği bir araya getirdiği projenin heyecanını yaşadığını söyledi. Balance Box adını verdiği projesi gurme ve kişiye özel hazırlanan sağlıklı yemek paketlerinden oluşuyor. Alkoçlar, bu projenin çok yakında hizmete gireceğini açıkladı.

Ayrıca Alkoçlar, çok dengeli beslendiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Genelde güne kahve ile başlarım ve sonra bir muz yerim. Ardından hemen spora giderim. Spordan sonra protein almak için mutlaka omlet yerim. Öğle yemeklerinde tavuk, hindi ya da proteini olan bir salata yerim. Akşamüstleri canım tatlı çekiyor. Ben de ya hurma yiyorum ya da evde kendime enerji topları hazırlıyorum.

Saat 19.00’dan sonra hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum. Ayrıca 16.00’dan sonra da çiğ bir şey yememeye özen gösteriyorum. Tabii ki, arada kaçamaklarım oluyor. Kendimi çok fazla kısıtlamıyorum. Vücudumu dinliyorum ve ertesi gün dikkat ediyorum. Hayat, hep doğru dengeyi bulmaktır bence.”

“Hiç anlık yaşayabilen bir insan değilim.”

Hedeflerini kendi koyduğunu söyleyen Aslışah Alkoçlar “Hayatımda hemen hemen bütün kararlarım, koyduğum hedefler sayesinde oldu. Hiç anlık yaşayabilen bir insan değilim.” dedi.

Aslışah Alkoçlar, yakışıklı oyuncu Can Yaman ile bebek'teki Lucca isimli mekanda böyle görüntülenmişti...

Gardrobunda çok bir şey olmadığını sadece çok fazla jean’e sahip olduğunu söyleyen Alkoçlar “Arkadaşlarım buna şaşırıyor. Kalıbını beğendiğim bir jean varsa aynısından iki tane alırım. Ayrıca bir sürü beyaz ayakkabım vardır. Sanırım en ilginci bu.” dedi.

Magazin haberlerini en doğru şekilde öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Youtube kanalım Bilal ÖzcanTV de en güncel magazin gelişmelerini yorumluyorum, kanalıma abone olabilirsiniz.

“Zaman zaman çok üstüme geliniyor ve bu durum beni üzüyor.”

Instagram hesabı uzun süre kapalı olan Alkoçlar tekrardan hesabını aktif hale aldı. Bu konuyla ilgilisi ise “Göz önünde büyümenin dezavantajlarıyla başa çıkamadım açıkçası. Dışarıdan umursamazmış gibi görünsem de aslında çok duygusal bir insanım. Kötü yorumlar, o dönem beni çok etkiliyordu.

Bir gün, psikolojimi bozmaya değmez, göz önünde olmak istemiyorum, çok yalan bir dünya bu deyip hesabımı kapattım. İki senedir de gizliydi profilim ama şimdi Instagram çok gelişti, büyük bir platform oldu ve profesyonel kullanılırsa çok keyifli diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Aslışah Alkoçlar Alem Dergisi için özel fotoğraf çekimi yaptırdı. Sosyetenin güzel isminin bu ve diğer pozlarını Alem dergisinin son sayısında görebilirsiniz...

Beğenilmenin ve takibin güzel bir his olduğunu söyleyen Alkoçlar “Ama bazen göz önünde olduğum için yaşımdan daha olgun davranmam gerekiyor.

Bir adım atarken, karar verirken hep kendimi ve ailemi düşünüyorum. Hata yapma ve genç olma lüksüm pek yok. Bu yorucu olabiliyor. Ben de her genç gibi gençliğimi yaşamak istiyorum ama zaman zaman çok üstüme geliniyor ve bu durum beni üzüyor.”

YORUM YAP
YORUMLAR