BÜYÜK DERBİ BAŞLADI! GALATASARAY VE FENERBAHÇE KUPA İÇİN SAHADA!

GALATASARAY İLE FENERBAHÇE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇINDA ANTALYA ARENA'DA KARŞILAŞIYOR. MAÇIN HAKEMİ METE KALKAVAN...HAKEM METE KALKAVAN MAÇI BAŞLATAN DÜDÜĞÜ ÇALDI. MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN.

Galatasaray - Fenerbahçe

 

Galatasaray ile Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final maçında Antalya Arena'da karşılaşıyor. Maçın hakemi Mete Kalkavan...

 

 

Hakem Mete Kalkavan maçı başlatan düdüğü çaldı.

4. dakika: Volkan Şen sol taraftan ceza sahasına girerken şutunu çekti Denayer'e çarpan topu Muslera rahatça kontrol etti.

5. dakika: Sinan Gümüş ile Hasan Ali Kaldırım arasındaki mücadelede hakem düdüğünü çaldı.

6. dakika: Emre Çolak'ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte müsait pozisyonda Podolski çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

9. dakika: Podolski'nin uzaklardan çektiği sert şutu Fabiano topu zor çeldi.

10. dakika: Volkan Şen, Emre Çolak'ın yaptığı faul sonrasında yer kaldı. Hakem Emre Çolak'ı uyardı.

11. dakika: Ba ile Podolski arasındaki mücadelede Podolski yerde kaldı. Galatasaray tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak.

12. dakika: Galatasaray'ın kullandığı güzel serbest vuruş organizasyonunda Podolski'nin sert şutunda Fabiano topu son anda kurtarmayı başardı.

 

İLK 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Semih, Denayer, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Emre, Sinan, Sneijder, Yasin, Podolski

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kjaer, Ba, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Nani, Volkan Şen, Van Persie

 

MARKOVIC SÜRPRİZİ

Çok uzun bir tedavi süreci geçiren Sırp oyuncu uzun bir aradan sonra 18 kişilik kadroda yer buldu. Yine aynı statta oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan ve bir türlü iyileşmeyen Sırp oyuncu takım ile çalışmaya geçtiğimiz hafta başlamıştı. Markoviç bu maçla birlikte 18 kişilik kadroya geri dönmüş oldu.

 

KARABORSA TAVAN YAPTI

Maç biletleri günler öncesinden tükenirken, maç öncesi karaborsada biletlerin 250 TL'ye kadar satıldığı görüldü. Gün boyunca Antalya sokaklarında Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar dostane görüntüler sergilediler. Arkadaş grupları içinde iki takım taraftarlarının beraber gezdiği de gözlendi. Ancak maç saatine yaklaştıkça gerilim az da olsa arttı. Maç öncesi Sakıp Sabancı Bulvarı yönünden ilerleyen Fenerbahçeli bir grup taraftar ile Kültür Merkezi yönündeki Galatasaraylı seyirciler arasında tartışma çıktı. Bulvarın bir bölümünde trafiği kapatan polis, Galatasaraylı taraftarları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Ayrıca Antalya Stadı'nın kapıları önceden bildirilen saatten geç açılınca iki takım taraftarları ile emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı.

YORUM YAP
YORUMLAR