Burcu Esmersoy'un uyanıklığı Mustafa Sandal'ı yaktı

Mustafa Sandal'ın jüri üyesi olduğu bir organizasyonda üç ünlü güzelle verdiği kareler çok konuşuldu.

Sandal'ın Alara Koçibey'i öperek selfie pozu vermesi, Azra Akın ile dans etmesi ve Burcu Esmersoy'un "Gel Bana" diye sahneye davet etmesine "Bu kadar güzel bir kadın gel bana derse elbette gelirim" diye karşılık vermesi günlerdir manşetleri süslüyor. 
BURCU'NUN UYANIKLIĞI!
Özellikle, #BurcuEsmersoy'un "Olay başka yerlere gidecek ben kulise gideyim" demesi farklı yorumlara neden olmuştu. Esmersoy'un tıpkı #DemetAkalın'ı bir anda takipten çıkararak polemik başlatması gibi Musti'ye de magazinel bir oyun oynadığı ortaya çıktı.

MUSTİ: ALARA KARDEŞİM, AZRA KLİP ARKADAŞIM, BURCU İLE MİZANSEN YAPTIK! 
Konuyla ilgili Magazinn.com Genel Yayın Yönetmeni Sinan Güzel'e konuşan #MustafaSandal, şunları söyledi: "Alara benim 20 yıldır tanıdığım biri, aynı zamanda eski komşum ve kız kardeşim gibidir. Siz, kız kardeşinizi öperek poz vermez misiniz? Azra zaten bizim dünya güzelimiz, dünyalar güzeli bebeğinin de anneciği. Yıllar önce All My Life klibinde bana eşlik etmişti, kıymet verip aile yaşantısına saygı duyduğum bir arkadaşım. Sahneye davet ettim, tüm nezaketiyle sağ olsun çıkıp bana eşlik etti... Burcu ile de gecenin ev sahibi Tuvana hanım ve Selim beyle birlikte bir gece öncesinden mizansen yapalım dedik. Bu tip yarışmalarda "Mini şovlarla geceye hizmet etmek, renklendirmek" önemlidir. Biz de gönüllü olarak orada yüzlerde tebessüm bırakmak için böyle bir diyaloğu mizansen yapalım dedik. Verdiği tepkiyi "Kendini rolüne fazla kaptırması" olarak görerek gülüp geçmek lazım. Olay nerelere geldi!

AŞK MODUNDA DEĞİLİM!
Mustafa Sandal son günlerdeki çapkınlık haberleriyle ilgili ise, "Single çıktığı akşam  Instagram'da takipçilerimle soru cevap yaptık. Orada da benzer bir soruya aynı yanıtı verdim; Aşk modunda değilim. Özel biri yok, bu ara sadece çocuklarımla ve dinleyenlerimle aşk yaşıyoruz. Modumuz bu!"

 

YORUM YAP
YORUMLAR