Burak Deniz hakkında bilinmeyenler

Cool duruşu, değişmeyen tavrı ve karizması ile… İşte Burak Deniz hakkında bilmeniz gerekenler!

1- İlk projesi ve ilk başrol deneyimi ne?

İlk olarak 2011 yılınca TNT kanalında, TIMS Production yapımcılığında ekran hayatına başlayan Kolej Günlüğü isimli dizi ile seyirciyle buluştu. İlk başrol deneyimini ise Aşk Laftan Anlamaz ile yaşadı!

2- Oyuncu olmaya ne zaman ve nasıl karar verdi?

Başarılı aktör, oyuncu olmaya çocuk yaşlarda Yeşilçam filmlerini izlerken, bu filmlerden ilham alarak başladığını söylüyor. O zamandan beri, günü geldiğinde, bu yolda yürüyeceğini biliyormuş. Bu işi yapma şansı olmasa ne yapacağını ise kestiremiyor!

3- Hayalinde nasıl bir karaktere hayat vermek var?

Kötü ve tahmin edilemez karakterleri oynamaktan haz duyduğunu belirten Burak Deniz’in hayali iyi yazılmış bir seri katil karakterine hayat vermek!

4- Kendisine en yakın bulduğu karakteri hangisi?

Burak Deniz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde hayat verdiği Toprak karakterini kendisine fazlasıyla yakın buluyor ve gerçek hayatta arkadaş olmak isteyeceği türden bir karakter olduğunu vurguluyor.

5- Kimlerle rol almak istiyor?

Haluk Bilginer’le oynamanın en büyük hayali olduğunu ve bu hayali gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu söylüyor! Sıradaki isim ise Kenan İmirzalıoğlu… Burak Deniz, Kenan İmirzalıoğlu ile rol almak ve birikimlerini onunla genişletmek istiyor.

6- Belirgin özellikleri neler?

Burak Deniz, çok sabırsız olduğunu ve bunun zaman zaman olumsuz getirileri olduğunu söylüyor. Kendisini sürekli dizginlemek zorunda kalıyormuş! Dengesiz bir ruh haline sahip olduğunu da belirtmeden geçmiyor.

7- Aşka inanıyor mu?

Burak Deniz, aşka ve aşkın gücüne sonuna kadar inandığını vurguluyor. 

8- Kendisini tanımayan birine ne söyler?

İlk görüşte insanların kendisini çok soğuk ve mesafeli bulduğundan bahseden Burak Deniz; bunun aksine fazlasıyla sıcakkanlı, insanları dinlemeyi ve insanlarla bir şeyler paylaşmayı seven bir insan olduğunu söylüyor!

9- Gelece dair planları neler?

Burak Deniz, hayatın ne getireceğinin belli olmadığından ve çok uzun vadeyi kapsayan planlarının bulunmadığından bahsediyor. Keşfetmek, hayata dair en büyük motivasyon kaynağı!

YORUM YAP
YORUMLAR