Bir kadının aşık olduğunu nasıl anlarız?

Insanoğlunun çözüme kavuşturamayacağı konulardan biri. Sevgi ile aşk arasında fark var mıdır? Aşk sevgiye mi dönüşür? İnsan bir kez mi aşık olur?

Aşka dair konularda türlü cevaplar ve teoriler sunulabilir. Bu duyguya karşı her insan farklı tepkiler verebilir, farklı şekilde yaklaşabilir. Fakat aşkın kadında da erkekte de en belirgin özelliği insanı saçmalatmasıdır.

O sevgiden öte olarak tanımladığımız duygunun bizde yarattığı en önemli tepkimedir saçmalamak. Günlük hayatımıza yansıyan şapşal hallerimiz, dalmalarımız, ne dediğimizi bilmemelerimiz bunlardan sadece birkaçı. 

Peki bir kadının aşık olduğunu nasıl anlarız?

1. Biz kadınlar meraklı varlıklarız. Bir de bunun üstüne aşık olmuşsak vay halinize. Kadının erkeğe olan ilgisi ve aşkı onu olduğundan daha meraklı birisi haline getirir. Onunla ilgili her şeyi bilmek ve kafasındaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister.

2. Tensel temas. Birçok kadın erkeğe aşık olduğunu temas sayısını artırarak belli eder.

Bu içten gelen bir dürtüdür. Normalde de erkeklere göre daha temastan yana bir cinsiyet olmamızla birlikte aşık olunca o insana daha yakın, daha samimi olmak isteriz.

3. Kıskançlık. Kadınların, özellikle aşık olan kadınların kıskanç olduğunu bilmeyen yoktur. Ama kaçırdığınız bir şey var ki kıskançlık yapmayan kadın da tüm bu duygusunu emin olun içine atıyordur. 

4. Alınganlık. En alıngan olmayan kadın bile aşık olunca alınganlaşır, çünkü karşı taraf onun için bit ütopya haline gelir ve o kişinin ağzından düşecek tüm sözcükler altın değerindedir.

Bu hassaslıkla en ufak bir söz onu incitebilir.

5. Iştah. Bu kişiden kişiye göre değişen bir durum olmasına rağmen çoğunlukla gördüğüm kadarıyla iştahsızlık da belirgin özelliklerden bir tanesi. Diyet bahanelerine bakmayın siz.

6. En önemli özelliklerinden bir tanesi ise bir kadının normalde yapmayacağı şeyler yapabiliyor olması. Onunla vakit geçirmek için sevmediği futbol maçını izlemesi, asla dinlemeyeceği müziği dinlemesi…

Yeter ki kadının bu potansiyeli kötüye kullanılmasın.

YORUM YAP
YORUMLAR