Bilal Özcan'dan Serenay Sarıkaya hakkında çarpıcı açıklamalar!

Usta Gazeteci Bilal Özcan, Serenay Sarıkaya'nın hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin ile olan 4 yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonladırmıştı.

Bu ayrılığın bitme sebebini ilk olarak Gazeteci Bilal Özcan açıklamıştı. Bu ilişkiyi bitiren sebeb, Kerem Bursin'in Sarıkaya'ya evlenme teklifi etmesi, Serenay Sarıkaya'nın ise evlilik sözleşmesi istemesiydi...

Bu olaydan sonra çift, ilişkisini toparlayamadı ve ayrılık kararı aldı.

Olayların ardı arkası kesilmedi... Serenay Sarıkaya hakkında bir takım iddialar ortaya atılmaya başladı.

Bir sporcu ve üstüne üstlük evli bir iş adamıyla ilişkisi olduğu söylendi. Magazin gündemine düşen bu iddiayı Sarıkaya, yalanladı.

Ardından hamile olduğu ve bebek aldırdığı iddiaları ortaya atılınca Serenay Sarıkaya patladı!

Sosyal medya hesabından, 'Yok artık, bu kadar da değil, artık bu tür asılsız haberlere karşın hukuksal süreci başlatacağım, artık tepkim bu yönde olacak' şeklinde Serenay Sarıkaya'dan beklenmedik bir hamle geldi.

Usta Magazinci Bilal Özcan'dan Serenay Sarıkaya'nın bu açıklamasına destek geldi ve Özcan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Serenay bu açıklamayı yapmalıydı, hakkında bir sürü iddia ortaya atıldı. Doğru veya değil. Neticede bu iddiaların hiçbirinin bir ispatı yok. Ancak bu kadar çok konuşuluyorsa, yarın öbür gün ortaya çıkarsa...Ünlüler dünyasında böyle olaylar çok oluyor. Ajda Pekkan'dan örnek vereyim... Pekkan bundan 30 sene önce,  iş insanı Mehmet Ali Bars ile evliydi. Biz çok mutlu bir evlilikleri olduğunu sanırken, aslında Ajda çok mutsuz ve çok yalnızmış... Yakın çevresine bu şekilde anlatmış hep. Ajda'nın başka bir adamla ilişki yaşadığı iddia edilmeye başladı. Pekkan, 'Ben evliyim' diyerek iddiaları yalanlamıştı. Sonra Gazeteciler, o kişinin evinden çıkarken görüntüledi Ajda Pekkan'ı..."

YORUM YAP
YORUMLAR