BİLAL ÖZCAN UÇANKUŞ TV'DE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI!

OĞULCAN TANRIYAR'IN MODARATÖRLÜĞÜNDE DERYA TUNA VE EROL KÖSE'NİN İLGİNÇ YORUMLARIYLA HER AKŞAM EKRANA RENK KATTIĞI PROGRAMDA GÜNDEMDEKİ EN İLGİNÇ MAGAZİN KONULARI TARTIŞILDI...

Magazin Duayeni Bilal Özcan, Türkiye’nin ilk magazin kanalı Uçankuş TV'de 'Ne Diyorsak O' programına konuk oldu. Oğulcan Tanrıyar'ın modaratörlüğünde Erol Köse ve Derya Tuna'nın yorumcu olarak katıldıkları programda gündemdeki magazin olayları masaya yatırıldı.

 

Seren Serengil'in açıklamalarından sonra Özlem Yıldız ve Seren Serengil arasında yaşanan kavganın tartışıldığı programda Seren Serengil'in, "Eski sevgilim Oğuz Aşıcı ile birlikteyken facebook'u açıktı girdim baktım. Özlem Yıldız'la yazışıyordu. Hemen o yazışmaların fotoğrafını çektim" sözleri için Bilal Özcan, "Ne ayıp, insan sevgilisinin cep telefonunu, facebook'unun karıştırır mı? Güvenmiyorsan ilişki yaşama" diyerek Seren Sengil'i ayıpladığını söyledi.

 

Erol Köse de bu tür merakların kimseye bir yararı olmadığını, bilakis merak eden kişinin başına dert açtığını söyledi. 

 

Derya Tuna ise sadece kadınların değil, erkeklerin de sevgililerinin, eşlerinin telefonlarını, yazışmalarını fırsat bulunca kontrol ettiklerini söyledi.

 

Kutsi'nin bir kere daha evi terkettiği haberleriyle ilgili de konuşan Bilal Özcan, Kutsi'nin yaptığını doğru bulmadığını, sanatçının her şeyiyle topluma örnek olması gerektiğini söyledi.  Bilal Özcan şöyle devam etti: "Bu konuda beni eleştirenler oluyor ama ben bu fikrimi her zaman, sonuna kadar savunmayı sürdüreceğim. Halkın alkışlarıyla bir yere gelmiş, paraya ve şöhrete kavuşmuş bir insan, yaşantısıyla, davranışlarıyla halkına örnek olmak zorundadır. Kutsi bunu yıllardır yapıyordu. Hep ricalar oldu, aracılar oldu, görmezden geldik, yazmadık. Ama artık yeter, kendisine bir çeki düzen vermek zorunda"

 

Gündemdeki tüm ilginç konuların tartışıldığı programın sonlarına doğru ise bugün Seda Sayan Show'da yaşanan Seda Sayan, Niran Ünsan atışması, Niran Ünsal'ın programı terketmesi değerlendirildi. 

 

Bilal Özcan Seda Sayan'ın işini iyi yapan yıllardır başarıyla çalışan bir televizyoncu olduğunu vurgulayarak, Niran Ünsal'ın Seda Sayan'ın programını terketmesinin bir kurgu olduğunu, şarkıcının bunu şov amaçlı yaptığını ve o programı terketmek için oraya gittiğini söyledi. 

 

Bilal Özcan, Niran Ünsal'ın kliplerle ilgili çıkışlarının aynı çalışmanın bir parçası olduğunu, planlı bir çalışma yürüttüğünü iddia etti.

YORUM YAP
YORUMLAR