BİLAL ÖZCAN: ‘KIVANÇ TATLITUĞ’UN ANNE VE BABASININ YAPTIĞI ÇOK YANLIŞ!’

GAZETECİ VE TELEVİZYONCU BİLAL ÖZCAN BU SABAH KANAL D'DE YAYINLANAN, SUNUCULUĞUNU MÜGE DAĞISTANLI İLE GÜLŞEN YÜKSEL’İN YAPTIĞI RENKLİ SAYFALAR’A KATILDI. ÖZCAN YİNE GÜNDEMİ SARSACAK AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

EVLİLİK KONUSUNDA YANLIŞ YAPIYORSA, KIVANÇ TATLITUĞ'UN BU YANLIŞI YAPMAYA HAKKI VAR!

 

Gazeteci Bilal Özcan, ekranların başarılı ikilisi Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu.

 

Bilal Özcan başarılı programcıların sorusu üzerine Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer evliliğine ünlü oyuncunun ailesinin destek olmamasıyla ilgili şunları söyledi:

 

“Kıvanç Tatlıtuğ her anne babanın isteyeceği bir evlat. Hayatının acılarını yaşadığı Paris’te evlendi. Evlilik için Paris'i seçmesinin nedeni, bir zamanlar kendisine çok büyük acılar yaşatan Paris'ten intikam almaktı. Hayatının en büyük acılarını bir zamanlar Paris'te yaşadı Kıvanç Tatlıtuğ... Genç bir mankenken parasız pulsuz aylarca çabaladı o şehirde. Ajanslarda görüşmeler yaptı, çekimlere gitti ama o şehire, insanlara alışamadı. Ve Paris'te başaramadı Kıvanç... 2003 yılında Erkan Özerman Kıvanç’a harçlık vermeseydi Şanzelize’deki cafelerde kahve bile içemezdi...

 

Ve yıllar sonra bu kez işinde gücünde başarmış, hatta zirveye çıkmış bir insan olarak sevdiği kadınla Paris'te evlenmek istedi. Annesi, babasının evliliğini desteklememesine gelince. Eğer bunu bir hata olarak görüyorlarsa, Hayatta hatalar da olacaktır... Kıvanç'ın yaptığı hataysa bunu yaşayacak ve görecek.

 

Kıvanç'ın anne ve babasına nasıl bağlı bir evlat olduğunu, onları nasıl sevip, saydığını hepimiz biliyoruz. İşinde çok başarılı olmuş bir insan, çok sevmiş, sevilmiş ve evlenmek istiyor. Bu onun hakkı. Tırnaklarıyla kazıya kazıya zirveye gelmiş, başarılı olmuş bir insan. Evlilik konusunda yaptığı yanlışsa bu yanlışı yapmaya hakkı var. Yaşayıp kendi görmesi lazım. Anne ve babasının yapması gereken, Kıvanç Tatlıtuğ'un kararını desteklemek olmalıdır.

 

Annesinin yaptığı çok yanlış. Bu kadar başarılı bir evladı, mutlaka desteklemek gerekir. Kıvanç’la Başak inşallah mutlu olurlar ki olacaklardır, anne baba o zaman değişir.” 

YORUM YAP
YORUMLAR