BİLAL ÖZCAN GÜNDEME DAMGA VURDU!

ÜNLÜ SANATÇI SEDA SAYAN BUGÜN SHOW TV EKRANLARINDA SUNDUĞU ‘SEDA SAYAN SHOW’ İSİMLİ PROGRAMINDA EN ÇOK AĞIRLAMAK İSTEDİĞİM KONUK DİYE ANONS ETTİĞİ BİLAL ÖZCAN YAPTIĞI YORUMLARLA GÜNDEME DAMGA VURDU.

Ünlü sanatçı Seda Sayan bugün Show TV ekranlarında sunduğu ‘Seda Sayan Show’ isimli programında en çok ağırlamak istediğim konuk diye anons ettiği Bilal Özcan yaptığı yorumlarla gündeme damga vurdu.

 

MAHALLE BASKISI OLUŞTURDULAR

 

Ece Vahapoğlu, İlahiyatçı Dr. Arif Arslan, Prof Dr. Ergun Demirsoy’un konuk olarak katıldığı programda, Sayan geçen hafta yaşadığı sıkıntılı süreç ile ilgili Özcan’a dönerek; ‘Bu konuda yanımda bir tek sen oldun. Çok tuhaf bir şeyle karşılaştım. Herkes Arif hocam gibi özür dilerim kaçırmışım demiyor. Mahalle baskısı bu olsa gerek’ Dedi.

 

BİLAL ÖZCAN: YANLIŞINI YAZARIM SEDA!

 

Bilal Özcan ise; ‘Bir kısım medyanın hedefi haline geldin. Bazı insanlar Seda Sayan’a vuralım, zarar verelim dediler. Ben senin için kötü şeylerde yazdım. Ben dobrayım. Yanlışını yazarım. Ben bunun için varım. Hayatımı buradan kazanıyorum. Seninle ilgili bir şeyi yazarken doğruyu yazarım. Diğer kanalların sahip olduğu gazetelerin kurbanı oldun.

 

Rtük başkanı Davut Dursun açıklama yaptı, ‘Seda Sayan’ın programında hiçbir şey yok’ dedi. Halkın haberin yok tabi bu açıklamalardan. Sezen Aksu ne diyor konserinde; ‘Bundan sonra Seda Sayan gibi yaşayacağım’ yani sen toplumda kadınların idolüsün, çok kıskananın var’ şeklinde konuştu.

 

Bunun üzerine Seda Sayan; ‘Bilal Özcan’ın çok canımı acıttığında olmuştur… Ama bu olaya tarafsız yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Bu olaydan sonra beni ilk arayanda Sezen Aksu oldu; ‘Sen Seda Sayan’sın. Sus, bir şey deme’ dedi…

 

Bugün gazetelerde çıkan ‘Sezen Aksu: Bundan sonra Seda Sayan gibi yaşayacağım’ şeklinde çıkan haberlerle ilgili ise; ‘Ben onu çok güldürüyorum. Ben konuşunca koltuktan düşüyor gülmekten. Bu sabah 8.15’te bana mesaj attı bu sözlerle ilgili; ‘Bacım gerçi sen ne dediğimi anlarsın da ben yine de yazayım dedim. Canımın istediği gibi müdanasız, paşa gönlüm istediği gibi yaşacağım… bilgine’

 

Bende ona cevap yazdım; ‘Aman be kurban olduğum… Takmaaa…’

YORUM YAP
YORUMLAR