Aslı Enver'den tektaş sorusuna şaşırtan tepki

Oğuzhan Koç'un Harbiye konserini izlemeye gelenler arasında yakın dostları Aslı Enver ve Murat Boz'da vardı.

Murat Boz, Aslı Enver’e evlilik teklifi mi etti? Tıklayın...

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz gece Harbiye açık havada sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Koç'u izlemeye Milli takım ve yakın dostları da geldi.

Konser öncesi röportaj veren Oğuzhan Koç, çok heyecanlı olduğunu ve Murat Dalkılıç'ın da sahneye çıkacağını dile getirdi.

Oğuzhan Koç'u izlemeye gelen ünlüler arasında, Eser Yenenler-Berfu Yıldız çifti, Aslı Enver-Murat Boz, Fettah Can gibi bir çok ünlü vardı.

Muhabirler Aslı Enver ve Murat Boz'u konser alanında yakaladı ve röportaj yaptı. Enver'in sosyal medyada paylaştığı son fotoğraflarda elinde tektaş olması gündemde evlillik olduğu iddialarının ortaya çıkmasına sebeb olmuştu.

Aslı Enver, ellerini muhabirlere doğru göstererek, 'Arkadaşlar hiç öyle bir şey yok.' dedi. Muhabirlerin Murat Boz'a 'O zaman tektaş ne zaman geliyor?' sorusuna ise Enver sinirlenerek, 'Ben sormuyorum, size ne oluyor?' şeklinde tepki gösterdi.

Koç'un Harbiye açık hava sahnesine Murat Dalkılıç, Fettah Can ve Murat Boz gibi isimlerde çıktı. Oğuzhan Koç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

(2. Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR