Arda Turan: Çok mutluyum, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağım!

1 yıldır heyecanla beklenen Arda Turan ve Berkay davası bugün itibariyle sonuca bağlandı.

Arda Turan ve Berkay Şahin davasıyla ilgili yorumumu Youtube videoma tıklayarak izleyebilirsiniz. Arzu ederseniz, magazin haberleriyle ilgili yorumlarımdan haberdar olabilmek için Bilal Özcan TV kanalıma abone olabilirsiniz.. 

Şok karar! Arda Turan ve Berkay davası sonuçlandı! Tıklayın...

Arda Turan, cinsel saldırı suçundan beraat etti. Arda Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu suçlardan mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Turan, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına dava ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. 

İşte Arda Turan'ın o açıklamaları!

"Çok mutluyum, hapise girmek pahasına davamdan asla vazgeçmedim. Ben böyle bir şeyin içinde bulunmadım, bunun içinde her türlü riski göze aldım." şeklinde açıklamada bulundu.

Bu dava bitsin Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağım demişti!

Arda Turan, cinsel saldırı suçunu bugüne kadar asla kabul etmeyip, bu dava bitsin şerefime leke sürüldüğü için Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağım demişti. 

2. Sayfa programının sunucularından Gülşen, Arda Turan'a 'Tazminat davası açacağım demiştin, açacak mısın?' sorusuna ise 'Tabiki açacağım' şeklinde cevapladı.

(2. Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR