Afili Aşk'tan Yalı Çapkını'na... Beril Pozam'ın muhteşem değişimi!

Birçok başarılı projede rol almış olan Beril Pozam şimdilerde Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Suna karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Baba, Afili Aşk ve Ada Masalı gibi ses getiren projelerde rol almış olan Beril Pozam, başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Beril Pozam, güzelliği ile takipçilerini mest ediyor.

Şimdilerde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Tarık Emir Tekin, Binnur Kaya ve Emre Altuğ gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde rol alan Pozam, hayat verdiği "Suna" karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Pozam'ın Afili Aşk dizisinde rol aldığı dönemdeki hali yeniden oldu. Şimdiki halinden daha kilolu olan ünlü oyuncu, görenleri şaşkına çevirdi.

Sosyal medya kullanıcıları "Yok artık", "Bu sen misin?" ve "Kilo verince çok daha güzel olmuş" gibi yorumlarda bulundu. İşte Beril Pozam'ın eski hali;

YORUM YAP
YORUMLAR