90'ların Assolisti, Film Yıldızı Harika Avcı 1358 TL Doğalgaz Borcunu Ödeyemiyor

Türkiye'nin en zengin ve ünlü erkekleri peşinde koşardı, İngiltere'de leydilik okuluna gitti, Boğaz'da Köşkü vardı, orada yaşardı. Onur Akay Medya'nın sahibi Onur Akay'ın çarpıcı haberi!

Harika Avcı, 90'lı yıllarda gazelliğiyle erkeklerin başını döndüren bir oyuncu ve şarkıcıydı..

Bir dönem gazinolarda assolist olarak sahneye çıkan, 20’ye yakın sinema filminde başrol oynayan, 15 adet albüm yapan, köşklerde yaşayan, Londra’da leydilik okulunda eğitim alan, güzelliği dillere destan Harika Avcı’nın 1358 lira doğal gaz borcunu ödeyemeyecek durumda olması çok acı… Değerli müzisyen Onur Akay’ın internet sitesinde yayınladığı ilginç yazısı…

 - Onur Akay -

Kariyeri boyunca birçok sevilen şarkıya imzasını atan Harika Avcı, bazı filmlerde de boy göstermişti. Bir dönem Türkiye’nin en zengin ve en güzel kadınları arasında olan, ancak yaşadığı büyük dolandırıcılık olaylarından sonra maddi olarak zor günler geçiren Harika Avcı, kiloları nedeni mide küçültme ameliyatı oldu. 

Ancak şimdilerde çok zayıflayan, tanınmaz halde olan ve bozulan psikolojisi nedeni ile evden hiç dışarı çıkmayan Avcı, ayrıca 1358.72 TL doğalgaz borcunu bile ödemekte zorlanmış ve hukuki takip başlayacağına dair bildirim belgesi benim elime ulaştı. 

Harika Avcı, sahnelerde ve sinemada Hülya Avşar ile yarış halindeydi.

Maddi olarak çok zor günler geçiren ve ayrıca hacizlerle uğraştığını öğrendiğim Harika Avcı, inşallah bir an önce iyileşir ve yeni imajı ile sahnelere dönerek kendini toparlar.

Kaynak: onurakay.com.tr

 

YORUM YAP
YORUMLAR