2018 bir yıl böyle geçti.. Kimler yok ki!

Ünlüler dünyası her sene olduğu gibi 2018 yılını da birçok skandal ve olayla kapattı! 2019’u mutluluk ve sağlık dilekleriyle karşılayan yıldız isimlerin yaşadıkları kavgalar, taciz iddiaları ve güzel haberlerini sizler için derledik.

Ünlüler dünyası her sene olduğu gibi 2018 yılını da birçok skandal ve olayla kapattı! 2019’u mutluluk ve sağlık dilekleriyle karşılayan yıldız isimlerin yaşadıkları kavgalar, taciz iddiaları ve güzel haberleri 2019’un ilk gününde siz okuyucularımız için derledik.

Yılın aşk düğümü

Aslı Enver-Murat Boz, ayrıldıktan sekiz ay sonra, araya dostlarının girmesiyle barıştı. Çiftin, yakın tarihte evlenmesi bekleniyor.

Yılın aşkı

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli sürpriz aşklarıyla magazinin en çok konuşulan olayı oldu. İkili, yakın zamanda nikâh masasına oturacak.

Yılın tartışması

Mıss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin’in estetiksiz görüntüleri çok konuşuldu. Kimi güzelin estetikli olmamasını savunurken kimi ise Şahin’e destek çıktı.

Yılın barışması

Müzik dünyasının iki ezeli rakibi Demet Akalın ile Hande Yener aralarındaki küslüğe son verdi. İkili, birbirlerine açtıkları davalarda da uzlaşma yoluna gitti.

Yılın küslüğü

Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminin ardından ablası Hülya ve kardeşi Gülnihal Açıkgöz ile iş ilişkisini bitirdi. Hadise, bir süredir ailesiyle de konuşmuyor.

Yılın kavgası

Arda Turan-Berkay: Berkay, bir gece kulübünde eşi Özlem Ada Şahin’e laf attığını iddia ettiği Arda Turan ile kavga etti. Burnu kırılan Berkay’ın tedavi gördüğü hastaneyi Arda Turan, elinde silahla bastı.

Yılın son düğünü

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ikilisi, Amsterdam’da nikâh masasına oturdu. Nikâhta, çifte İstanbul’dan özel uçakla gelen, 10 kişilik arkadaş grubu eşlik etti. Akçıl, Hotel Leurope’unda 2 günlük 12 oda kapattı. Akçıl, özel pırlantalardan oluşan bir yüzük taktı. Akçıl’ın alyansında, Kıratlı’nın uğurlu sayısı “Burcu 23” yazıyor. Akçıl’ın anneannesinin 1953 yılında taktığı küpeler Kıratlı’ya hediye verildi.

Yılın evlenenleri

Bengü-Selim Selimoğlu 

Bensu Soral-Hakan Baş 

Can Bonomo-Öykü Karayel 

Alişan-Buse Varol 

Burcu Esmersoy-Berk Suyabatmaz 

Erkan Kolçak Köstendil-Cansu Tosun 

Özcan Deniz-Feyza Aktan

Yılın ayrılığı

Metin Hara-Adriana Lima

Berrak Tüzünataç-Birkan Sokullu

Burçin Terzioğlu-İlker Kaleli

Hande Erçel-Murat Dalkılıç

Yılın bebeği

İlk kez babalık heyecanı yaşayan Tarkan kızı Liya’yı kucağına aldı.

Yılın şiddeti

Sıla-Ahmet Kural: Sıla, ‘Âşık olduğum adam’ dediği Ahmet Kural tarafından şiddete maruz kaldığını söyledi. İkilinin ilk duruşması 7 Mart’ta.

Yılın boşanması

Hande Ataizi-Benjamin Harvey (2012–2018)

Demet Akalın-Okan Kurt (2012–2018)

Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin (2006–2018)         

Mustafa Sandal-Emina Jahovic (2008-2018)

Yılın nafakası

Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı, aylık 125 bin lira alacağı nafakayla gündem konusu oldu.

Yılın itirafı

Ajda Pekkan, 7 yıl aradan sonra Bülent Çavuşoğlu’yla aşk yaşadığını itiraf etti.

Yılın gafı

Seda Sayan televizyon programında ‘Sperm bankası yerine inşaat işçileri var’ demişti.

Yılın filmi

Müslüm Gürses’in hayatını anlattığı ‘Müslüm’ filmi 6 milyonu geçen gişe sayısıyla büyük bir rekora imza attı.

Yılın taciz iddiası

Talat Bulut’un rol aldığı “Yasak Elma” dizisinde kostüm asistanı Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiası magazin gündemine oturdu. Talat Bulut, hakkında açılan davadan beraat etti.

2018’in kayıpları

Yaşar Gaga, Münir Özkul, Arda Öziri, Ercan Yazgan, Dursun Ali Sarıoğlu, Nuray Hafiftaş, Ara Güler hayatını kaybetti.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR